COCKER İÇİN İSİM SEÇİMİ



EVDE BAKILACAK COCKER İÇİN İSİM BULMA HEYECANI

Daha önceki yazımızda Evde köpek bakımı ile ilgili Karar verme aşamasını sizlere anlatmaya çalışmıştık. Orada da belirtiğimiz gibi bizi en çok etkileyen minik yavruları görünce mutlaka bir tane cocker almamız gerektiğini düşündük. Bir tane erkek cocker edindik.

Evimize cocker gelmeden önce isim bulma serüveni başladı. İnternette cocker birçok isim önerileri vardı. Özellikle cocker için verilen örneklerde pascal, zeytin, tarçın ve benzeri isimler çokça önerilmekte idi; Bizler Aydın'da yaşıyoruz Onun için Aydın'a özgü bir isim olmasını istedik zeytin de olabilirdi. (Malum Aydın'ın başta gelen lezzetlerinden bir tanesi). Ama zeytinin çok kullanılan bir isim olduğunu düşündük. Sonra aklımıza incir geldi. İncir olabilir miydi? 

Burada da kafamıza takılan şuydu incir dişi mi erkek ismi midir? 

Çevremizdekilerle paylaştığımızda incirin genelde dişi ismi olarak algılandığını gördük ama buna rağmen evimizin yeni erkek üyesinin isminin incir olmasına karar verdik. 

Sonradan öğrendiğimiz bilgiye göre yine erkek ve adı incir olan Aydın'da veterinerin kayıtlarına göre bir Cocker varmış. Yani incir ismi bulma konusunda yalnız değilmişiz...

Sizlerin de cockerlarınıza verdiğimiz isimleri merak ediyoruz bizlerle isimleri paylaşırsanız bu yazının altına cocker için isim örneklerini paylaşmaya devam ederiz. Evde Cocker bakımı ile ilgili yazılarımız devam edecek...

COCKER CİNSİ KÖPEKLER İÇİN İSİM ÖNERİLERİ

İncir

Zeytin
Tarçın
Paskal

Söz Sizde ; Sizlerinde Cockerlar için isim önerilerinizi yazmanız bizleri memnun edecektir.


Bu yazı page visitor counter kez görüntülenmiştir.

Yorumlar

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı